Известие

Collapse
No announcement yet.

централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• централно заключване

колеги имам проблем не ми работи централното маисторите ми казаха че проблема идва от някакав модул които подавал ток на централното може ли да ми кажете каде се намира тоя скапан модул БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО
    alfa 166jtd@super

Какви са проявите на проблема?
    164 2.0 TS / 166 2.4 JTD

Comment

заключвам и отключвам всяка врата по отделно с ключа само става като че сам си купил ЛАДА
      alfa 166jtd@super

Comment

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
        заключвам и отключвам всяка врата по отделно с ключа само става като че сам си купил ЛАДА
        Оправи си подписа моля те ! JTD а не GTD .. това не е Голф
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

ок извиниавам се
          alfa 166jtd@super

Comment

ок извиниавам се
            А като заключиш предна лява с ключа заключва ли се някоя друга или .. ? Защото при мен се бъзикат задните врати и ще им сменям бравите скоро

Comment

не. само тая дето заключваш и си викам като и сложа аларма ще трагне ама не и тоя кадето я слага ми каза че сигурно модула не работи.а сега мои познат има 156 за части и искам да го сменя но си нямам идея каде да го тарса иначе тоя модул подавал ток на централното
              alfa 166jtd@super

Comment

не. само тая дето заключваш и си викам като и сложа аларма ще трагне ама не и тоя кадето я слага ми каза че сигурно модула не работи.а сега мои познат има 156 за части и искам да го сменя но си нямам идея каде да го тарса иначе тоя модул подавал ток на централното
                Има нещо такова , а иначе при мен някакво управляващо реле е заминало .. колкото до модула и на мен ще ми е от полза да разбера каде е

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  Има нещо такова , а иначе при мен някакво управляващо реле е заминало .. колкото до модула и на мен ще ми е от полза да разбера каде е
                  Изтегли от тук http://193.219.82.238/~manual/Workshop%20manual%27s/ Alfa 166 elearn и виж електрическо оборудване Е 3040
                  АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                  LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                    Изтегли от тук http://193.219.82.238/~manual/Workshop%20manual%27s/ Alfa 166 elearn и виж електрическо оборудване Е 3040
                    Колегата е прав.
                    В eLearn има описание на централното заключване. Проблемът може да е просто изгорял предпазител (F19), а за улеснение съм прикачил описанието от eLearn.
                    Attached Files
                    164 2.0 TS / 166 2.4 JTD

Comment

мерси утре се заемам с случая дано стане
                      alfa 166jtd@super

Comment

тоя бушон f19 е здрав но ме съмнява релето G или А
                        alfa 166jtd@super

Comment

При мен се появи проблема много време след покупката. Алармата си работеше нормално. В един момент при заключване с дистанционното пъпката на шофьорската врата се самоотключваше, съответно и другите врати. Принудих се да изключа алармата и да заключвам ръчно, като държах ключа в ключалката докато пъпката се "укроти" в долно положение. Оказа се че е влязла вода в модула на централното /повече двигател не мия/, окис и т.н.
                          Както и да е, смених го - излезе ми 30 лева с труда, което не е съществена сума.
                          Alfa Romeo 166 JTD '99 Progression

Comment

Модулът на заключването се намира под централната конзола и е повдигнат на метална скоба. Чудя се как е влезнала вода там
                            164 2.0 TS / 166 2.4 JTD

Comment

колега S@gittarius каде се намират тия релета А и G че нещо не можах да ги открия.Ако са при бушон f19 какво трябва да счупа да ги открия и нещо не разбрах за модула отпред при мотора ли е.
                              alfa 166jtd@super

Comment

Working...
                              X